Vraag het ons...

Wij hebben een jarenlange ervaring met het opkopen van vastgoed maar ook met zaken als executie verkoop en erfbelasting.

Veelgestelde Vragen

Staat uw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op of bel 035 760 33 77


Verkoopt u uw huis via de makelaar dan geeft dat veel onzekerheid. Een lange verkooptijd geeft veel stress. Heeft u eindelijk een koper gevonden dan moet u opnieuw afwachten of de koper de financiering wel rond krijgt. Veel kopers nemen namelijk in hun koopcontract op, dat de koop pas doorgaat als ze eerst hun eigen woning hebben verkocht.
Met andere woorden u blijft lange tijd in onzekerheid. Dit kan veel stress opleveren. NWIM geeft u de zekerheid die u zoekt. Wij kopen uw huis voor een reëel bedrag. Het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder extra kosten meteen in handen. U weet waar u aan toe bent.
NWIM komt bij u langs en doet meteen een reëel bod zodat u weet waar u aan toe bent. Veel mensen maken gebruik van de mogelijkheid mee te delen in de meeropbrengst die wij realiseren als we een nieuwe koper hebben gevonden. Wij leggen uw recht op een deel van de meeropbrengst officieel bij de notaris vast zodat u zeker kunt zijn dat dit bij verkoop aan een nieuwe eigenaar aan u wordt uitbetaald. U ontvangt dus boven op de overwaarde die u ontvangt bij levering ook nog een deel van de meeropbrengst.
NWIM koopt in principe overal in Nederland.
NWIM financiert zelf en is dus niet afhankelijk van de goedkeuring van een bank. Als wij het met u eens worden over een reële prijs voor uw woning, geven wij u meteen zekerheid. U krijgt uw geld direct bij levering netto in handen.
U heeft de  mogelijkheid om na de verkoop in uw vertrouwde huis en omgeving te blijven wonen. U huurt het terug zo lang u wilt. Dit is prettig voor mensen die een nieuwbouw huis kopen en er zeker van willen zijn dat ze daar meteen in kunnen als het wordt opgeleverd. Daarnaast hebben ze meteen de overwaarde van hun woning beschikbaar, wat ze kunnen investeren in het nieuwe huis.
Dit kan wel, maar is in de meeste gevallen voor u niet aantrekkelijk omdat de waarde van een permanent verhuurde woning nu eenmaal veel lager is dan de vrije waarde. Tijdelijke overbrugging blijft natuurlijk altijd mogelijk.
NWIM is gespecialiseerd in de aankoop van allerlei soorten woningen. Van commercieel vastgoed en recreatiewoningen, bedrijfspanden hebben wij te weinig verstand. In sommige gevallen kunnen we u mogelijk helpen door u te verwijzen naar andere partijen die u hierbij wel van dienst kunnen zijn.

De woningmarkt zit op slot. De kranten staan er vol van. Woningen worden niet verkocht en de prijzen staan onder druk. Dat woningen niet of nauwelijks worden verkocht heeft 2 oorzaken. De eerste oorzaak is simpel. Banken willen geen hypotheek verstrekken en zeker niet verder gaan dan 4 maal een jaarsalaris. Hierdoor valt een belangrijke kopersgroep af. De mensen die het wel kunnen betalen hebben meestal al een eigen huis.

Vanwege de grote onzekerheid op de woningmarkt durven zij –terecht- geen risico te nemen. Zij nemen bij de aankoop van een nieuwe woning als voorwaarde op dat zij eerst hun eigen huis verkocht willen hebben voordat de koop door kan gaan. Voordat de koop van een huis definitief doorgaat moeten er gemiddeld eerst 7 andere huizen worden verkocht. Heel veel gesloten koopovereenkomsten kunnen uiteindelijk niet doorgaan, met alle teleurstelling van dien. Het is voor een makelaar dan ook niet gemakkelijk uw huis te verkopen, zeker niet als hij in eerste aanvang een veel te hoge vraagprijs heeft afgegeven. Waarom lukt het ons dan wel ?

NWIM lukt het om woningen weer snel te verkopen omdat wij een oplossing hebben voor deze 2 problemen. Hoe we dat doen ? Simpel, wij ruilen de onverkochte woning van de koper in. Wij kopen de oude woning van onze koper. Hierdoor verlossen wij de koper van een woning van een hoop onzekerheid. Hij weet onmiddellijk waar hij of zij aan toe is. In de praktijk betekent dit dat wij onze huizen wel kunnen verkopen en de makelaar niet. Voor degenen waar de financiering een probleem vormt hebben we een andere oplossing; wij verstrekken een deel van de hypotheek, waardoor onze koper minder bij de bank hoeft te lenen, waardoor de koop toch door kan gaan.

Dit is de reden dat wij veel huizen verkopen en u een aantrekkelijk voorstel kunnen doen!

Contact

Wilt u meer informatie over het meteen verkopen van uw huis?
Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

035 760 33 77