U kunt executie verkoop van uw huis voorkomen!

NWIM koopt uw huis direct voor een reëel bedrag

Executie Verkoop

Om verschillende redenen kan het zijn dat u uw hypotheekverplichtingen niet kunt nakomen. U bent uw baan verloren vanwege de crisis, u heeft te maken met dubbele hypotheeklasten of u bent gescheiden. In de huidige tijd is het lastig uw huis te verkopen wat uiteindelijk kan leiden tot een executie verkoop. Bij een executie verkoop worden huizen over het algemeen tegen 65 tot 75% van de waarde verkocht. Dit kan grote nadelige gevolgen voor u hebben omdat u met een restschuld achterblijft. NWIM kan met de opkoop van uw woning een goed alternatief bieden. Bij ons krijgt u 85 tot 90% van de waarde van uw vastgoed. Wij bieden u zekerheid en geven direct netto geld voor uw huis.
Bij forse hypotheekachterstand zit u bij Bijzonder Beheer van uw bank. Is dat het geval – ook als is uw hypotheekschuld veel hoger dan de waarde van uw huis - zijn er goede mogelijkheden uw probleem op te lossen.

Wilt u voorkomen dat uw woning via een executie veiling wordt verkocht? Twijfel niet en neem contact met ons op voor een persoonlijk en deskundig advies!

Contact

Wilt u meer informatie over het meteen verkopen van uw huis?
Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

035 760 33 77